Emirates, най-голямата международна авиокомпания в света, представя специалната си оферта за полети до Сейшели, Малдиви и Мавриций при пътуване на двама и повече пътници заедно в икономична класа – това са най-добрите цени за семейни и приятелски пътувания:
 

СОФИЯ – МАЛЕ – СОФИЯ за 490 евро

СОФИЯ – СЕЙШЕЛИ – СОФИЯ за 551 евро

СОФИЯ – МАВРИЦИЙ – СОФИЯ за 686 евро


Посочените цени са крайни, на човек, с включени летищни такси, при пътуване на двама и повече пътници заедно в икономична класа.

Период за продажба: до 16 октомври 2021
Период на пътуване: от 10 октомври 2021 до 30 юни 2022 (не важи в период на пътуване 15 декември 2021 – 30 декември 2021);
Промоцията е валидна при резервация на пътуване най-малко след: 7 дни.

И трите дестинации, разположени в Индийския океан, са ТОП дестинациите за сезон зима 2021/2022:

Малдиви:
С над 1200 острова Малдивите са перфектното място за почивка – релакс на плажа или шнорхелинг в тюркоазено сините води. Страната приема туристи от цял свят – изисква се негативен резултат от PCR тест и попълнена онлайн здравна декларация.
Сейшели:
Сейшелите са комбинация от зелени планини, оживени пазари и плажове като от пощенски картички.
Невероятно красивите острови отвориха своите граници отново и посрещат туристи от цял свят, без значение от ваксинационния им статус. Изисква се негативен резултат от PCR тест и онлайн травел потвърждение. 
Мавриций:
От оживения Гранд Байе на север до лежерния Сейнт Феликс на юг, Мавриций е едно от най-добрите места в света за плажна почивка. Всички посетители на страната трябва да имат ваксинационен сертификат и негативен резултат от PCR тест.